Segelviksvägen 131

Söderhamn

Skärgårdspärla!

Varmt välkomna till denna idylliska sommarstuga precis invid Söderhamns segelsällskap, i Söderhamns vackra skärgård. Här erbjuds en större stuga med: kök, allrum/matrum med fantastisk utsikt mot havet, sovrum samt ett fräscht större badrum. Stugan har stor altan i vinkel med sol både dag och kväll. På tomten finns två fina gäststugor, perfekt för övernattande släkt och vänner. Här finner du ett sommarparadis med möjlighet till direkt övertagande som säljes komplett (allt lösöre ingår, även jolle med motor). Det finns möjlighet till båtplats genom segelviks samfällighet (kösystem). Området har fina promenadstigar längs vattnet, här finns badstrand, båtramp, gästhamn och du når Söderhamns golfklubb med bil inom 10 min. Detta är en plats att varva ner på och njuta av fågelkvitter och vacker natur, varför inte passa på och plocka lite blåbär och hallon på den egna tomten. Från Segelvik har du närhet till många kulturella aktiviteter som gamla hälsingegårdar, fiskelägen, Dellensjöarna, Lin-framställning m.m. Upptäck den lugna atmosfären i Segelvik med sina vackra omgivningar och möjligheter till avkoppling och vattenaktiviteter. Välkommen att boka dig på visning!

Visningar

 • 29
  juni
  lördag
  kl 13:00 - 14:00
  Välkommen att boka dig på visningen!

Fakta

Utgångspris
1 500 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Norrala-Sund 3:74

Rum

3 st

Sovrum

1 st

Boarea

57 m²

Tomtarea

1 307 m²

Byggnadstyp

1-plans fritidshus

Byggnadsår

1958

Reg. fastighetsmäklare, Ägare

Profil

Victoria Vestberg

070-814 15 15

victoria.vestberg@soderhamnsfastighetsformedling.se

Rum

 • Matrum/allrum

  Från stugans altan finns direkt entré in i allrummet som har öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för en större matgupp. Rummet har fint parkettgolv och en härligt värmande gjutjärnskamin.

 • Vardagsrum

  Ett ljust trivsamt rum med stora fönsterpartier mot havet och tak öppet till nock. Här finns plats för soffgrupp där man gärna dröjer sig kvar för att njuta av den fantastiska utsikten.

 • Kök

  Ett kök med genomgång (utgång till gården). Här finns gott om förvaringsutrymme och bänkytor. Köket har hällspis samt kyl/frys.

 • Sovrum

  Ett trivsamt sovrum med plats för två enkelsängar. Rummet har fint parkettgolv och här finns tre garderober för förvaring.

 • Badrum

  Ett fräscht badrum med våtrums- golv/tapet. Här finns toalett, handfat samt dusch. från rummet finns dörr ut till gården (så eventuella gäster kan besöka rummet utan att störa andra i stugan).

Tomt

Naturtomt.

Naturtomt med vacker havsutsikt. Här finns såväl perenna som vilda växter, hallon och blåbär. Tomten pryds även med en flaggstång.

Längs stugans långsida i och kortsida i finns en större takad altan där du kan njuta av sol och havsutsikt såväl på dagen som kvällen.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Söderhamn Norrala-Sund GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Söderhamn Norrala-Sund GA:7 ändamål: Vägar

Bilplats

Möjlighet till parkering på den egna infartsvägen.

Bredband

Internet via mobilt bredband (möjlighet Finn att ansluta till fiber).

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt sommarvatten via Segelvik vatten. Enskilt avlopp - toalett till tank (3 kubik), gråvatten ut i stenkista.

Energideklaration

Utförd

Behövs ej

Drift per år

Försäkring

3 100 kr

Vatten/avlopp

3 024 kr

Elförbrukning

4 264 kr

Sotning

1 021 kr

Väg/Samfällighetsavgift

2 610 kr

Renhållning

750 kr

Övrigt

4 200 kr

Summa

18 969 kr

Övrigt avser kostnad för bredband/kabel-TV.

Taxeringsuppgifter

Uppgifterna är preliminära.

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

949 000 kr

Byggnad

709 000 kr

Mark

240 000 kr

Skatt/avgift

7 118 kr

Taxeringsår

2024

Värdeår

1966

Byggnad

Typ

1-plans fritidshus

Byggår

1958

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Plintar

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el

Tak

Plåt

Fönster

2-glasfönster+ 1-glasfönster

Övriga byggnader

Gäststuga 1: En trivsam altan i anslutning till stugan i sydost. Stugan har ett fint trägolv och plats för flera sängar. från fönstret är fin utsikt mot havet. Gäststuga 2: En brokvist med plats för sittbänk (västerläge) i anslutning till stugan. Stugan har plats för våningsäng och enkelsäng, här finns garderob samt kappavhängning. fristående byggnad med snickarbod, förråd samt vedbod.


KartaBilder